Om oss

Ett heltäckande företag som erbjuder allt för byggnadens utsida.

Vi utför murning, putsning, balkongrenoveringar och takarbeten till bostadsrättsföreningar, bostadsbolag, stiftelser och företag i Storstockholm.

erfarenhet

Företaget drivs av Marcus Hamber, Fredrik Mokvist och Johan Widegren. Delägarna började som lärlingar inom murning och betongarbeten redan på 90-talet. Med vår långa erfarenhet, gedigna kunskap inom branschen och nära kundkontakt ger oss rätt förutsättningar för att ansvara som en heltäckande totalentreprenör för bostadsrättsföreningar, företag samt fastighetsägare.

Alla typer av uppdrag

För oss på är alla uppdrag lika viktiga. Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renovering lägger vi ner ett lika stort engagemang. Vi utför alltid våra projekt med hög kvalitet och garanterar ett slutresultat som håller i många år!

Vad gör oss annorlunda?

Totalentreprenör

BF9K-certifierade

Erfarenhet

Gott rykte

Ordning & Reda

På Total Fasad är det ordning och reda.

Vi tar ansvar för allt som är kopplat till projektet och håller i trådarna från början till slut. TF är BF9K-certifierade. I våra projekt har vi alltid en nära kontakt med kunden och alla inblandade parter. Inför starten av samtliga projekt upprättar vi projektspecifika KMA-dokument som innehåller kvalitets- och miljöplan, arbetsmiljöplan, riskanalys, ordnings- och skyddsregler och egenkontroller med mer. Det ger oss kontroll på produktionen, vilket effektiviserar arbetet och minimerar fel.

Samtliga företag på Total Fasads arbetsplatser är anslutna till ID06.

08-30 10 25