Om oss

.

Hållbara lösningar för husets utsida

Total Fasad är ett heltäckande företag som erbjuder allt för byggnadens utsida. Vi utför fasadrenovering, murning, putsning, fönsterbyten, balkongrenoveringar och takarbeten till bostadsrättsföreningar, bostadsbolag, privata fastighetsägare och byggföretag i Stor-Stockholm.

Trygg Totalentreprenör

Företaget drivs av Marcus Hamber och Fredrik Mokvist som tillsammans har över 50 års erfarenhet i branschen. Lång erfarenhet, gedigen kunskap och en nära kundkontakt ger oss de förutsättningar som krävs för att både vara en komplett totalentreprenör för bostadsrättsföreningen och en flexibel underentreprenör åt byggföretag.

Investering för framtiden

En fasadrenovering är en investering för framtiden. Eftersom det ofta rör sig om stora summor vill både vi och våra kunder att inga onödiga missförstånd uppstår. För att hjälpa våra kunder till den mest kostnadseffektiva lösningen, lämnar vi också olika förslag på utförande, där vi använder oss av vår långa erfarenhet i branschen.

Total Fasad åtar oss alla typer av jobb kopplat till vår expertis. Vi utför ny-puts, fasadrenovering, tilläggsisolering, balkongrenovering och omgjutning samt fönsterrenovering och fönsterbyte, takrenovering, tätar och återställer tak-terrasser med mera.

Alltid ett självklart val

Att ge oss förtroendet som totalentreprenör, där vi leder ett projekt från start till mål, är ett tryggt val. Vi har mycket goda kontakter med våra underentreprenörer som vi känner mycket väl och som delar vår syn på hög kvalitet.

För oss på är alla uppdrag lika viktiga. Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renovering lägger vi ner ett lika stort engagemang. Vi utför alltid våra projekt med hög kvalitet och garanterar ett slutresultat som håller i många år!

Hos Total Fasad är det ordning och reda

Att utföra arbete på fasaden kräver struktur och planering. Vi tar ansvar för allt som är kopplat till projektet och håller i trådarna från början till slut. I våra projekt har vi alltid en nära kontakt med kunden och alla inblandade parter. Inför starten av samtliga projekt upprättar vi en projektspecifik KMA-pärm (Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö) som innehåller kvalitets- och miljöplan, arbetsmiljöplan, riskanalys, ordnings- och skyddsregler och egenkontroller m.m. Det ger oss kontroll på produktionen, vilket effektiviserar arbetet och minimerar fel.

Samtliga företag på Total Fasads arbetsplatser är anslutna till ID06. Total Fasad Stockholm AB är medlem i branschorganisationen Byggföretagen, en del av Svenskt Näringsliv.

En samarbetspartner att lita på

Total Fasad anlitas ofta som underentreprenör vid alla typer av byggprojekt. Vår styrka i dessa sammanhang är vår flexibilitet och effektivitet, vilket gynnar projektens framskridande. Våra beställare kan alltid förvänta sig att vi håller tider och utför våra uppdrag enligt överenskommelse.

Långsiktighet och ansvar

Vi har lång erfarenhet av murningsentreprenader där vi kan utföra både beklädnadsmurning och murning av massiva väggar med såväl tegel som med olika typer av block. Företaget utför alla typer av putsarbeten med eller utan isolering. För att uppnå hög kvalité och kostnadseffektiva murningsprojekt åt byggherren går vi noga igenom bygghandlingarna tillsammans med tegelleverantörens konstruktörer.

Kontakta oss idag hur vi kan hjälpa er fastighet med rådgivning och kostnadsfri offert!

.